Drömmen om en soffa

Skrutten kommer nog få lite att stå i på flera olika sätt nu när livet har förändrats litegrann. En hel del av det står undertecknad själv för. Detta på grund av att när man ”går hemma” så kommer man på så himla många bra idéer. Särskilt så kommer man på dessa under sena amningsstunder (eller som under graviditeten var av andra anledningar) på nätterna.

Den senaste tiden har Skrutten byggt både skötbordsunderlägg och byggt om halva vår uteplats. Detta just för att jag fått en idé. Här hemma säger jag numera titt som tätt ”Vi kanske skulle…”, detta betyder då oftast att det är någonting som Skrutten ska hjälpa mig med.

Nyast av de där idéerna är att vi ska möblera om lite i vårt vardagsrum. Ett stycke piano ska flyttas (igen… Hoppas inte vår starke vän Adis läser detta…) och på pianots plats ska det istället ställas en kökssoffa och så ska vi flytta dit vårt matbord.

Den där kökssoffan skulle ju också hittas (enligt Skrutten är det ingen panik med detta, men när man väl fått något på huvudet…) och som av en händelse så råkade det poppa upp en annons på Blocket med en perfekt soffa. Så nu ska jag smygsms:a säljaren och se om den kanske fortfarande finns kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *