Outfit of today

Mina outfits är (än så länge) inte särskilt roliga att visa. Jag har fortfarande fullt sjå med att hitta vilka av mina kläder som passar både kroppen och den nya vardagen. Just nu blir det en hel del ”myskläder” i form av tights eller träningskläder.

Jag har dock någon form av plan på att rensa ut garderoben där uppe och sedan uppdatera den med lite nya kläder. En hel del av det som hänger på galgarna där uppe har vuxits ur – både fysiskt och intressemässigt.

Desto roligare är det ju då istället med lillstrumpans kläder – visst?

Dagen inleddes med en söt liten prickig klänning från La Redoute som syntes här då vi väntade härligt lunchsällskap. Ganska vanligt med små barn är ju dock att det kan bli ett (eller flera) klädbyten per dag av diverse anledningar och lilltjejen fick därför istället inviga sin långärmade och långbenta (det är ju faktiskt höst snart) sparkdräkt från Molo.

Det som är extra bra med Molo är att deras kläder är ganska så stora i storleken, vilket gör att de kan ha storlekarna lite längre. Detta är en 56:a men sitter fortfarande lite stort på lillan (som de andra 56:orna snart inte gör längre). Dock är det ett litet minus att de snabbt blir noppriga i kantbanden, alltså där det rosa tyget sitter vid handlederna och i grenen. En annan sparkdräkt som vi fint fick i present och är helt förälskade i blev tråkigt nog nopprig efter endast ett par tvättar. Kanske vårt fel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *