Lördag = familjedag

Vi började dagen med en frukost med fina vänneregna lilla mirakel.

Och jag hade kunnat sitta hela dagen och pladdra loss och inte minst få höra alla deras planer och hur de tänker. Våra bästa råd på vägen blev i alla fall att ta med sig en vattenflaska och ha ett öppet sinne inför deras dag i november.

Den där vattenflaskan var nog det bästa vi tog med oss in, så slapp Skrutten springa runt och försöka få i mig vatten ur ett litet vattenglas. För har ni sett de där futtiga små glasen? De ser precis ut som dricksglasen som fanns i skolmatsalen när man gick i skolan. Försök få en kämpandes kvinna att dricka ur dem.

Det öppna sinnet är för att varje förlossning är unik och man vet aldrig innan vad som ska hända. Det är bra att ha ”pluggat” lite för att inte bli helt överrumplad av vad som händer, men sedan behöver man inte planera så mycket mer om man inte vill. Och vill man planera så gör man det. Men det där öppna sinnet tror jag är bra att ha i alla fall.

Efter den trevliga frukosten så begav vi oss in till Kristianstad för lite shopping. Faktiskt vår första shoppingtur som familj. (Det är en hejdlöst massa ”första gången” för oss nu… Första gången som familj att åka och storhandla, första gången på utflykt, första gången på fotbollsmatch, första gången… Ja, ni förstår).

Och vår lillstrumpa sov i princip hela shoppingturen, enklare unge får man nog leta efter nämner vi lite titt som tätt för varandra här hemma.

Nu ska vi snart bege oss på vår första kräftskiva med vår Böna. Och titta där – en till första gången.

Ska snart sluta med de där tönterierna – lovar och svär.

Men först – vår första kräftskiva som familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *