Morning in bed, lunch outside and dinner by the football court

Inte bara morgonen under hela förmiddagen spenderades uppe i sovrummet. Inte för att vi hade haft en dålig natt och behövde ta igen sömn, tvärtom.

Lillan sover så bra och med bara en matning på natten så går det faktiskt bra att stiga upp när hon ätit sin frukost vid sjusnåret. Så efter frukosten tog bebisen sin förmiddagsvila i spjälsängen och då jag inte vill lämna hennes sida ännu (alltså att vara på en annan våning i huset) så fixade jag med räkningar och annat praktiskt från sovrummet.

Ganska mysigt sätt att spendera en måndagsförmiddag på ändå. Även om det innefattade att betala räkningar. Och även om betalandet av räkningar innefattade upptäckten att föräldrapenningsärendet fortfarande har status ”vi har tagit emot din ansökan”. Trevligt att semesterlunk finns, men snart får de allt hitta tillbaka till vardagsrutinerna de också.

Dagen fortlöpte i samma sovtema för vår dotter, vilket också kändes som planerat då det varit fullt upp och därmed fullt av intryck i helgen, så nu har hon förhoppningsvis fått smälta alla upplevelser lite.

Mellan lillans snarkningar så åt jag faktiskt lunch ute på uteplatsen och tackade för att vädret fortfarande tillåter utomhuslunch. En, två, tre tidningar (inklusive Ikeakatalogen) senare tackade jag ännu mer.

Den som dock inte kommer tacka är Skrutten efter att han får reda på att jag påbörjat en ”fixarlista” och en ”idélista” bland anteckningarna i iPhonen.

Innan ögonen stängdes för kvällen såg vi allsvensk fotboll av högsta klass (eller inte) tillsammans med stuvade makaroner och falukorv. Svensson-poängen bara rasslade över oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *