Snart helg

Om bara några minuter kommer Skrutten hem för helgen och det är faktiskt det som gör att fredagar fortfarande har den där fredagskänslan för mig – att vi blir samlade i hela vår lilla familj.

helgplanerna står trädgårdsröj (som vi inte orkade med förra helgen), lunch på Eriksberg för att fira svägerskan med sambo och så ska vi försöka få hem den där kökssoffan och framför allt färdigställa den där kökssoffan.

När Skrutten snart är i antågande så blev vi sugna här hemma på att laga någon riktigt god middag tillsammans. På middagslistan står egentligen kyckling i ugn, men det verkar som om det inte räcker med att påminna sig själv (och andra i familjen) högt att man ska ta fram kycklingen ur frysen, det räcker liksom inte, tro det eller ej men den hoppar inte ur frysen för det.

Och då en hel kyckling inte tinar på ett kick så får vi försöka komma på något annat. Just nu dansar smaklökar loss på fantasier på allt ifrån bakad potatis med skinkfyllning till citrondoftande laxpaket.

Eller ska vi kanske lyxa till det och gå ut och äta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *