God morg… förmiddag

Oj så sent det blev på Ikea igår och vilka dåliga vägar hem det var på grund av massor av regn.

Väl inne på Ikea hade vi en bebis som inte alls tyckte att det var roligt att vara på besök hos Kamprad. Till slut somnade hon i min famn när jag vyssjade hemma runt på tavelavdelningen medan Skrutten fick köra både kundvagn och barnvagn.

Vi fick allt oss ett litet uppvaknande att livet hade förändrat sig en del sedan det senaste Ikeabesöket och att vi nu har någon helt annan än vi själva som bestämmer om humöret passar för att strosa omkring eller inte.

Och det är nog inte så konstigt att hon inte kunde komma till ro bland alla lampor, ljud och okända miljöer. Det gjorde lite ont i hjärtat när jag såg hennes trötta små ögon som inte slöts förrän de var nästan övertrötta. Ändå spenderade vi den allra längsta tiden i en bekväm soffa i matsalen där både vi och lillstrumpan fick mat.

Hyllmetrarna och de olika avdelningarna fick sig sedan en snabbgenomgång och det är nog första gången som jag handlar bara precis det som fanns på inhandlingslistan. Det fanns liksom varken tid eller energi till smått som ljus och servetter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *