Nu kör vi

Alldeles strax så ska vi bege oss till grannstaden för att äntligen hitta den där klänningen. Jag hade god hjälp av både Kajan och Nea igår som febrilt sökte nätet och i butikerna och skickade bilder.

Men i och med att jag känner att jag själv prova i butik, då kroppen inte alla är i sitt ”vanliga” jag ännu, och då det är väldigt svårt att känna att något sitter väldigt bra.

Tack och lov så följer lillans bonusmorfar med så att jag kan prova klänning i lugn och ro. Jag var ju på stan för någon dagen sedan själv med lillan, också på klänningsjakt. Men då valde jag att prova med öppen provhyttsdörr (kanske inte helt öppen, men en bit) och det kanske inte är helt lyckat alltid.

Än så länge och som förstagångsförälder så är jag lite ”stel” och vill helst att någon ska vara med och passa om jag inte själv har full fokus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *