Vår nya matsalsdel

När vi flyttade in här i huset, efter en lång period av högt renoveringstempo, så var vi ganska så mätta på renovering och fixande. Därför blev det lite att vi bara flyttade in och liksom ”fick in allt” bara. Sedan en tid tillbaka har vi känt att det saknades en myskänsla eller mer hemtrevnadskänsla. 
Då vi nu fått vila ifrån renoveringen ett tag så har det helt plötsligt börjat hände en hel del här hemma igen. Detta startade nog redan så smått när vi fick reda på att lillan låg i magen och har definitivt tagit ordentligt med fart den senaste tiden. 
Ni minns väl kökssoffeidéen? Den blev, passande nog, utförd och färdigställd till dopet. Och nog tycker jag allt att både kökssoffan och vår nya matsalsdel blev väldigt bra. Nu finns den där myskänslan som vi saknat. 

1 Kommentar

  • Oj så fint!!
    Känner igen det där med renoveringströttheten. Här är det först nu som det börjar finnas lite lust och energi och inte minst inspiration till hemtrevligt piff! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *