Från min Instagram

Tänk att först få skäll per SMS och sedan bli outad på Instagram

I förrgår så hade Skrutten minsann inte det lätt. Han fick öronen varma både per SMS och sedan genom publicering på Instagram och Facebook.

Jag tyckte att hans otroligt lugna svar på min (oproportionerliga) ilska var väldigt komisk. Det som har varit ännu mer komiskt är alla kommentarer som jag fått över vänner i samma ”situation” och tänka sig att det allt som oftast verkar vara en man som är boven i dramat.

Manliga drag där där med att ”hoppa ur” skorna bara?

Nu hoppar vi också i skorna här hemma för det vankas nybakade scones hemma hos svägerskan.

1 Kommentar

  • Om det varit Malin som skrev så till mig hade hon bara fått ett finger som svar. Kan ju gissa vilket ? Vill hon komma ut och det är skor ivägen så sparka dom till sidan först. Har nu i helgen upplevt vad som komma ska. Äldsta tösen är 15 och ska snart ut på moppe. Börjar komma kompisar hit och då snackar vi skor,hjälmar,vantar,kläder i hela hallen ? Kul att dom vill vara här. Får nog fylla på med snabblagad mat i frysen tror jag. Så att andreas stackarn glömmer att ställa skorna där du tycker dom ska va i sitt eget hus är inget mot hur det är här på kvällarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *