Lillans presenter

Lillskruttan fick så himla mycket fint på sin dopdag och jag har försökt att fånga det allra mesta på bild. Lillan fick också väldigt generösa gåvor av den ekonomiska sorten och dessa är ju kanske något mer svåra att fånga på bild. 
Det går verkligen inte att utse någon favorit för hon fick så himla mycket fina saker, alltifrån materiella till presenter i form av välgörenhet till Unicef och Plan, och vi är alldeles rörda av allas tankar och givmildhet. Den rosa Tripp Trapp från Stokke är ju dock så bedårande att man nästan smälter, denna fick hon av sin faster med familj och sin farfar och bonusfarmor. 
Och alla små fina kläder är alldeles utmärkt i större storlek så att hon har lite att växa in i, och så fick hon underbara bestick från Georg Jensen som är specialutformade för att vara extra lätta för barn att äta själva med, och små rosa strumpor från Gant som man bara storknar av söthet och så en sängmobil från Jabadabadoo som lillan ”pratar” med varje dag… Ja, så här kan jag lätt fortsätta. 
Tack alla vänner och familj för att ni var med och firade dopdagen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *