Såld soffa, ny soffa och blodad tand

I dagarna fick vi hem vår nya soffa (som vi köpt av svägerskan eftersom vi gjort en mindre soffrokad i familjen) och så glada vi är för detta. Vi var mer än trötta på den soffa som vi hade, inte alls för att det var någonting fel på den, vi hade dock vuxit ur den bara.

Två vuxna, en bebis, en hund och en katt. Det kräver lite storlek på en soffa.

Vår gamla soffa slängde vi ut på Blocket. Efter bara någon timme så började intressenterna att skicka e-post och idag kom en trevlig tjej och hämtade med sig soffan. Varken hon eller jag var några fans av att pruta eller deala (som man kanske ska vara när man kränger saker via Blocket) men vi blev nöjda med uppgörelsen efter några taffliga businessförsök från både parter.

Och vi är superglada att vi nu är en soffa mindre efter några dagar med dubbla soffor i vardagsrummet och inte minst för att vi inte bara fått in en ny, större, soffa utan att vi också fick bra betalt för vår gamla soffa.

Efter denna ”Blocketlycka” så känns det nästan som om jag fick lite blodad tand och skulle vilja rensa upp här hemma och få iväg saker som vi ändå inte använder. Det känns nämligen mycket bättre att någon annan köper och använder sakerna en tid till, istället för att man bara ska slänga dem.

Snälla syster var här och tog en kaffe och då höll ett öga på bebisarna i soffsäljarstunden och då fick vi både hjälp här hemma och Bönan fick också träffa sin kusin. Att sedan jag och syster fick tillfälle att dricka en kopp kaffe och prata av oss gjorde ju inte dagen sämre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *