Igår hade vi lunch med barnvagnsmaffian

Det ser ganska så häftigt ut när man radar upp fyra barnvagnar på rad. Och tänk det är i dessa som vi puttar runt på både våra små skatter. Och diverse andra ”måste ha med oss”-saker också då så klart.
Igår var en sådan där lunch där allting klaffar. Att fyra mammor både får äta tillsammans och sedan också dricka kaffe och avnjuta en kakbit till hör inte till vanligheterna. 
Vi pratade loss om allt som har med bebis, dagis (förskola jag vet…) och allt som är nytt och som snurrar i våra huvud just nu. Vi tackade väldigt nöjda Golfkrogen när vi promenerade tillbaka och höjde dem till skyarna både för god mat och för deras goda utrymme som gjorde att vi (för en gångs skull) inte kände oss i vägen med vår barnvagnsmaffia. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *