Full fart

Idag har varit en sådan där dag där vi inte har hunnit med så mycket mer än en lunch på stan. Och så vår dagliga promenad.

Fast jag borde kanske ta till samma knep som jag gjorde för lillasyster i början av veckan? Att om man bryter ner allt man faktiskt gjort så blir det en hel del.
Och ser man på det så så har vi: vaknat i tidiga morgontimman, ätit/matat, ny blöja, somnat om, vaknat ett par timmar senare och gjort om ovannämnda, stigit upp, dusch, kläder på x 2, frukost, morgonpromenad, lunch med fint lunchsällskap, en runda på MQ på jakt efter handskar (måste köpa nya varje säsong p g a att jag slarvar bort minst ett par per säsong), tacka gudarna för kullersten som gör att bebis glömmer bort att hon precis blev superhungrig, matning på soffan, plocka in frukosten som glömdes framme, en snabb sväng i tvättstugan, fundera över om maten hinner börjas med, beslut att maten inte hinner börjas med, vyssning, lek, mys och ja… the list goes on…
Så slipper man den där känslan av att man inte hunnit med så mycket. Man har ju hunnit med massor

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *