3 månader

Instagram från igår

Igår var det som sagt lillans tremånadersdag och Bönan fick en liten hälsning på Instagram från oss. Hennes vänstra hand, till vänster när hon bara var några timmar gammal och sedan till höger från igår när hon fyllde tre månader. 

Som tremånadersbebis så kan hon le och skratta för fulla muggar, gripa efter föremål, hon sitter mer än gärna rakt upp och gärna så självständigt som möjligt, hon gör små försök att vilja vända sig om från rygg, hon sover hela nätter (oftast 20.00 till 05.00), hon är glad för det allra allra mesta, så mycket som möjligt av saker ska in i munnen (speciellt händerna) och de där händerna följer hon fint med blicken, hon pratar en massa (speciellt med kaninerna i mobilen ovanför skötbordet), nacken är hon väldigt stark i fastän att ligga på mage inte är någon favorit och idag så kom ett skratt när jag busade med henne som kom ända från maggropen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *