Barndomskompisar och bebiskompisar

Idag har dagen ärats av att vi fick besök av en barndomskompis till mig och hennes fina dotter som har hunnit fylla två år nu.

En soppa, gott valnötsbröd från Ritz och sedan en promenad med vagnarna fick bli huvudattraktioner för vår träff idag. Eller egentligen så var huvudattraktionerna så klart de små tjejerna.

2-åringen var så förtjusande förtjust i bebisen så hjärtat smälte lite. Hon fick massor av pussar och jag fick bra med hjälp att både leta upp och stoppa in nappen. Det var härligt att få umgås med en sprudlande tvååring som visar hur roligt det är med barn i alla deras olika stadier.

Tänk när vi kan prata med Bönan, när hon svarar, när hon tänker och funderar eller när hon berättar någonting som hon upplevt.

Den där Bönan har för övrigt tagit ett stort kliv i utvecklingen själv också. Hon fyllde hela tre månader igår. Detta firades med paket från mormorn, som innehöll fina kläder från Lindex, och skönsång från hennes föräldrar.

Om man kan sjunga Ja må du leva för att fira en tremånaders? Klart att man kan.

När tremånadersdagen är nådd är det också dags för att få sin första vaccinationsspruta. Vilket lillstrumpan fick idag. Det var nog mer jobbigt för mamman än för bebisen. Men visst har hon nu fått feber och varit hängig sedan i eftermiddags, tyvärr precis som de förvarnade för på BVC.

Så ikväll och så länge som lillbönan är hängig så tar vi det väldigt piano.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *