Ett stycke brandvarnare kanske?

Dagen idag har börjat med att lillan här hemma har ”testkört sina stämband”, och med det menar jag testat hur höga skrik hon kan få till. Inte av ledsamhet, hunger, trötthet eller något annat, utan gälla skrik av bus.

Tänk er att vakna med ett personligt brandvarnarpip i örat strax efter femtiden och ett brandvarnarpip som fortsätter med detta bus fram till strax innan niotiden. Hur söt hon än är och hur mycket jag än uppmuntrar hennes utveckling där hon nu vill visa att hon hittat fler funktioner på stämbanden så kan man ju faktiskt bli galen för mindre.

Hon fullkomligt slocknade efter lite mat nu vid nio och då dök jag ner i kaffekannan. Tack tack tack till Etiopien som började med kaffe för si så där några tusen år sedan… (Tror jag att det var…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *