En liten snäcka funderar

Efter att Skrutten ställt den där frågan förra tisdagen och efter att vi offentliggjorde det hela så har det ramlat in massor av fina fina hälsningar till oss. Det är underbart att känna all värme och kärlek som finns runt oss och en trygghet då vi redan nu känner på oss att dagen kommer att bli magisk.

Till de roligare hälsningarna som kom hör ett meddelande från min kusin. Min kusin som har en dotter som tänker och funderar så det står härliga till. I meddelandet till oss så var en konversation hemma hos dem, efter frieriet, återgett.

Kusin: Susanne och Andreas ska gifta sig!

Kusinbarn (efter en tid av fundering): Men… Har inte hon fött barn?
Kusin: Jo…

Kusinbarn: Innan hon var gift?
Kusin: Ja det är inte så noga nu för tiden.

Kusinbarn: Vilken humor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *