God morgon!

Här hemma har vi startat dagen med att äta frukost tillsammans hela familjen. Och då menar jag faktiskt precis hela familjen.

Egentligen viskade vi till varandra i den tidiga morgontimman att vi skulle smyga upp efter att bebisen somnat om. Men jag tror att en viss liten bebis hörde precis vad vi viskade om, för så morgonpigg man plötsligt kunde bli.

Så upp med bebis och ner till Skruttens förberedda frukost. Väl nere vid köksbordet så hade vi också Strössel som ömsom vaktade om någon mat möjligtvis skulle falla ner på golvet och ömsom jagade Sture som busade runt precis överallt. Morgonkaos precis som det ska vara.

Mysigt var det i vart fall. Även om Skrutten fick påminna mig ett par gånger att det var mitt beslut att vi skulle hämta hem Sture.

Nu – en oplanerad dag som bara väntar på att fyllas. Och fredag också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *