Efter helgens fart så kommer lite lugn

Vilken fart vi hade i helgen. Lillan hade en riktig sovarhelg och sov som en ängel ute i vagnen i friska luften. När hon sov passade vi på att vara utomhus med henne och tog tag i en höststädning av trädgården.

Det rensades ogräs mellan gångplattor, målades soffbord (hör kanske inte till trädgården dock…), räfsades upp frukt och löv, klippte gräsmattan för sista gången, städade gräsklipparen, planterade om i krukorna, köpte plantor till en häck… Och så vidare, och så vidare…

Med tanke på ovan beskrivna så tar vi en väldigt lugn dag idag. Det gör till och med lite ont i kroppen idag minsann.

Det enda som finns på schemat idag är premiär i badhuset för lillan. Något som känns väldigt spännande måste jag säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *