Samma form av natt och morgon

Om vi är piggare idag? Nja… Inte direkt. Nätterna och de yttersta tidiga morgnarna fortsätter på samma sätt. Energin går åt, som smör i solsken, till att försöka hålla en liten tandköttskliande dam nöjd. 

Tror att vi fortsätter samma lugna tema för dagen som igår. Känner att vi fick lite feeling av brödbaket så jag funderar på om vi inte ska göra lite kanelbullar till ikväll (eller kanske lussebullar) eller ska man kanske vara lite avancerad (och lite nyttigare) och baka egna hamburgerbröd till kvällens hamburgare som ska förtäras framför fotbollsmatchen (som jag förstått är väldigt viktig).
Där mellan så skulle vi kunna försöka beta av några saker på den där att-göra-listan. Den som innehåller alltifrån bröllopsplanering till att beställa nya glasögon.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *