God morgon världen, vilken underbar dag…

Nu har vintern kommit på riktigt här hemma känns det som. När jag har kikat på termometern under morgonen så har den varit ett par snäpp under nollan i vart fall och man kan se på bilarna som kör förbi utanför att de har frost kvar på rutorna.

Och hur känns det egentligen att vintern är här? Min första tanke är att jag faktiskt (på riktigt) tycker att varje årstid har sin charm, även om sommaren är favoriten med långa ljusa kvällar och lite värmande solstrålar.

Och det är ju nu vintern kommer att vara i sin mest praktfulla form. Snart kommer ljusstakarna i fönstren som lyser upp lite i mörkret och precis som under hösten så får man tillfälle att frossa loss i filtar, tända ljus och se precis hur många filmer eller avsnitt av serier som man vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *