Hemma med halmen

Nu är vi hemma igen. En viss trötthet råder i kroppen, precis som efter trippen till Göteborg förra helgen, det är både av själva resande i sig men också för att sömnen mellan lördag och söndag blev några enstaka timmar.

En liten bebis tar nämligen inte alls hänsyn till att föräldrarna bröllopsdansat hela natten, utan vaknar samma tid som vanligt (kring 04-tiden), precis så som det ska vara.

Vår lilla bebis har verkligen varit en liten ängel. Hon kan inte höra en annan bebis gråta på mils avstånd utan att själv bli ledsen men att resa, äta, sova på ett tåg i flera timmar, åka runt i barnvagn i ett fullt julshoppande Stockholm eller att vara på en helt ny plats i form av hotellet – det är minsann inga konstigheter alls. Och vi är så stolta över henne.

Och över oss själva som ”klarade av” att vara ifrån henne i fler timmar än vi varit sedan hon kom. Det var för en ytterst god anledning och hon var i de tryggaste av händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *