Det står en snygging på uppfarten

Igår så snabbstädade vi vår egen bil när Skrutten kom hem från jobbet. Det var nämligen bilbytardags. Så på vår uppfart idag står en ny fin vit bil som har de där bekvämligheterna som vi saknat – bagagelucka som stängs med knapptryck, tonade rutor så vi slipper greja med solskydd för lillan och framför allt mycket mer utrymme.

Vi tyckte (sedan innan) att vi hade en bil med utrymme men sedan lillan kom förstår vi vad utrymme det behövs med bebis. Och speciellt när det gäller bebis, hund, barnvagn och shoppingkassar. Det hann nog bara gå någon månad i somras innan vi förstod att det var för trångt i den bilen vi hade.

Så vi passade på att byta bil medan vi fortfarande hade kvar värde i den bil som vi hade (som bara hade ett år på nacken) så nu kan vi vara lugna ett bra tag framöver.

Så igår var det full strid om vem som skulle köra hem vill jag lova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *