Tillbaka på det nya året

Det blev en liten paus…

Herrejisseness så lediga vi varit. Jag har inte ens haft koll på vilken veckodag det varit och är man riktigt ordentligt ledig tror jag.

Nyårsafton har varit här och sprungit förbi. I år (precis som vi anade förra året) blev det ett mycket lugnare firande än vad som kanske är vanligt. Förra året fanns hon, den där lilla bönan, i magen och hemlighetsfullt log vi mot varandra på tolvslaget för att vi visste vad som komma skulle det där året 2013.

I år låg hon i sin spjälsäng och sov tryggt under sitt prinsesstäcke, inte ens raketerna väckte henne, är inte det otroligt?

Lilla K och hennes (nyblivne) make kom ner på besök och vi åt oss proppmätta på god mat, drack ett glas vin till maten och smuttade på champagne till nyårsraketerna.

Det är en väldigt speciell känsla med nyår. Det blir liksom alla känslor på en och samma gång. En spänning inför vad det nya året ska innehålla, en nostalgi över vad som hänt under året och ett litet sting av vemod över att den där tiden har en förmåga att passera ganska så fort.

Det har varit ett otroligt år 2013. Det finns inte mycket som kommer att slå det. Att det kom en liten tjej till oss den 13 juli klockan 00.13, som har slagit oss med häpnad över hur fin man kan vara, var svaret på alla våra drömmar.

Förra året stod vi uppe på en kulle huttrandes i kylan med det där hemlighetsfulla leendet. I år stod vi på vår trappa och kramade varandras händer hårt och tittade återigen hemlighetsfullt in i varandras ögon.

2014 är nämligen året som vi går nerför altargången tillsammans och ska bli man och hustru. Jag får nästan nypa mig i armen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *