Kuckeliku

Som vi fick sova i natt. Hela vägen från att vi gick och la oss (vilket i och för sig blev lite sent vid 23.30) till strax innan klockan 06. Inser hur konstigt det låter att glädjeskutta över sex sammanhängande timmar av sömn, men det är verkligen guld värt.

Då kan man vakna med energi och pussa på de där gosiga bebiskinderna. Och tack vare den där energin valde vi att kliva upp redan under de tidiga morgontimmarna.

Lillan somnade om i vagnen och jag har pysslat med en liten årsresumé som kommer i fyra delar här på bloggen, skickat iväg några e-post som jag planerat att skicka länge och så ska jag nu sätta mig ner med lite bröllopsinspiration och klämma lite på hur den ursprungliga versionen av inbjudan ska se ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *