Sista delen

Oktober

Oktobermånad ägnades mycket åt trädgårdsarbete. Lite avslut av trädgårdsåret skulle man kunna säga, då utemöblerna tvättades av och ställdes undan, löven räfsades upp och en häck planterades. Vi fick äntligen också ordning på det där sorgebarnet kallad rabatt.

När min födelsedag närmade sig så hade vi förstått båda två här hemma att det inte skulle bli något stort firande, som i vanlig ordning, lillan hade nämligen fått sin första vaccination dagen innan och fick 39 graders feber på kvällen. Men när födelsedagen kom så var lillan inte det minsta sjuk och vilken överraskningarnas dag det blev. När vi gick och la oss på kvällen så var vi inte bara sambos, var var förlovade.

November

Mycket bakande och mycket pysslande och en liten tjej som fick sitta i sin egna matstol och börja smaka på nya smaker. Både potatis, majspuré och annat ratades så vi har faktiskt tagit det väldigt försiktigt. Lillans intresse får styra. 
Det som dock går ner hur bra som helst är fruktpuréer och banangröt. Så banangröten introducerades snabbt som ett mål om dagen och nu är hon faktiskt uppe i två grötportioner per dag. Fortfarande är det dock hennes egna vilja som får styra, vill hon inte så vill hon inte. 
Jag smakade kanderat äpple för första gången och hoppade högt av glädje. Tur att jag inte upptäckte det där när jag var gravid för då hade det nog gått illa på viktkurvan. 

December
Redan i november så började vi pyssla inför jul och det var minsann tur det för det blev ändå en hektisk decembermånad med två helger iväg. Först Göteborg och sedan Stockholm. 
Vår lillskrutta visade verkligen att det inte är några problem att vara på resande fot med henne, en liten ängel är vad hon är. 
Vi gick all in i julen, satt tre generationer i farmors soffa och såg två nära nära vänner gifta sig. Och så firade vi lillans första jul och skålade in det nya året. Det var en magisk månad och vi har det magiskt bra. Vi mår precis som vi förtjänar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *