Middagsväntan

Vi samlar inte ihop till många poäng på nyttighetskontot denna helgen minsann. Igår hade vi planerat så fint för hemgjord pizza och som dessert chokladfondue med färsk frukt. Så packar vi upp Icapåsen så är jordgubbarna mögliga i botten och pizzadegen (vi hade köpt ett sådant där ”kit”) hade smällt i kartongen.

Jo men inte så bra inledning på fredagsmyset…

Så det fick bli ett samtal till pizzerian och sedan en liten bilfärd bort. Dock hämtade vi från Lilla Kök som serverar ekologiska pizzor med närproducerade råvaror. Kanske lite bättre i alla fall.

Och ikväll sitter jag och väntar på Skrutten som är iväg och hämtar thai. Vi brukar dela upp oss lite och ikväll fick jag uppgiften att sätta mysstämning, så jag tog i lite och dukade fint. Även om det blir hämtmat idag med.

Kanske bäst att lägga in ett träningspass imorgon så att de där jeansen fortsätter att sitta bra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *