Det blev lite fullt i schemat…

Sedan i torsdags… (läses med mycket snabb röst och en knapp andning)

Tidig fredagsmorgon för att komma iväg med bebis och packa alla saker som behövs för en dag på vift, rasta hund som skulle få vara själv en bra stund, till kollega för att frukostdejta och därefter snabbt till jobbet för lunch och ett möte (Bönans första jobbmöte utanför magen), packa in bebis i bilen, hem igen,  packa badväskan, inse att det kommer bli för stressigt att spendera tid på badhuset, istället gick vi en promenad hela familjen, hem igen, förbereda för middagssällskap, middagssällskap tillsammans med bebis som inte alls ville sova utan istället hålla låda till klockan 01, stänga de där ögonen för att öppna dem igen bara några timmar senare för en till tidig morgon, väcka bebis och packa ihop oss för en utflykt i bröllopets tecken, tacka Skrutten för att han gjort frukost att ta med sig i bilen, njuta av kaffe på termos, råka hitta en till brudklänning, stanna fort för lunch på Max, undra varför man måste fira varje hittad klänning med att äta onyttigheter, svänga förbi hemmet för att hämta upp födelsedagspresenter, gå på kalas för lille J som fyllde fyra år i helgen, mata och somna dottern på kalas, pussa dottern hejdå och överlämna till sambon, ladda om för överraskningsbabyshower för fina Elin, äta sig ytterst proppmätt på sötsaker, hem igen för nachos framför Melodifestivalen tillsammans med fina vänner, sitta uppe för länge och prata om allt och ingenting, krypa ner tätt intill den övriga familjen, vakna och gnugga gruset ur ögonen, plocka fram frukost för frukostgästerna, ha ett litet informellt frukostmöte tillsammans med toastmastrarna på bröllopet, äta tårtrester hemma hos svägerskan, skriva matlista för kommande vecka, packa väska till babyrytmiken, storhandla…

Ja, ni förstår…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *