Mitt i lunchen

När lillan somnade innan på väg till babyrytmiken (hon vaknade ju lite ovanligt tidigt så därför blev hon också trött lite för tidigt) så höll jag andan ett tag för den här damen drar inte på mungiporna om man väcker henne.

Det var till och med så att jag funderade på att strunta i att gå in utan istället gå en promenad. Men sedan höll jag tummarna istället.

Hon vaknade inte ens när jag lyfte ur henne ur vagnen, utan jag bar in henne och la henne på soffan tills hon lämpligt nog vaknade själv och sedan bara log hon hela babyrytmiken.

Hon måste ha sovit gott i natt eller så kanske det är solens strålar som får hennes humör att stråla? Bara skratt efter skratt efter skratt idag minsann.

Hon sover lite förmiddagslur nu och jag har passat på att packa väskan till badhuset och även hunnit med ett hemmaträningspass. Kom på att det passade alldeles utmärkt eftersom vi sedan tar en promenad till badhuset och sedan där kan avsluta med ett härligt bad.

Just nu har jag ena handen på lunchtallriken och den andra bläddrandes bland massor av inspiration på Pinterest för håruppsättningen för den stora dagen. Min frisör (tillika fina vän) var nämligen snäll nog och skickade ett meddelande med bilder, och utan att vi ens pratat någonting alls så hade hon fått in mina drömmar mitt i prick, och då kunde jag inte undvika att bläddra vidare.

Det finns så mycket magiskt vackert och tankarna förs direkt till vår stora dag till sommaren…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *