Hemma och packar om väskan

Vi har varit på gående fot sedan någon minut efter 11 idag. Vi bestämde oss för att förmiddagspromenaden skulle bli en riktigt lång variant idag. Över bron till den nya stadsdelen och sedan vidare en bit till ett nytt bostadsområde och hälsade på pappan på hans lunch.

Det är ju magiskt väder ute, så det var minst sagt lätta steg idag. Och energin fylldes på efter en natt utan minsta sömn. Tänder? Ont i magen? Ja, lätt att veta det är det minsann inte…

(Inte mina tänder då eller min mage, utan lillans…)

Nu ska vi egentligen bara landa här hemma och packar om väskan. Sådant här väder får nämligen inte alls slarvas bort utan vi ska bege oss, tillsammans med lillans kusiner, ut i det fina vädret igen och förtära kvällens middag vid en grillplats.

Ska bara dansa klart till Panetoz Efter solsken. Scenen finns i köket och lillan agerar skrikande förtjust publik. Dansar hellre än bra är det inte så man säger?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *