God morgon underbara dag

Lillans kusin visar stolt upp sitt strandfynd

Vilken mysig middag det blev igår. Familj, en grill och några korvar – så mycket mer behövs inte för att det ska bli helt utmärkt.

Vi fångade de sista solstrålarna precis vid vattenbrynet där lillans kusin passade på att hitta strandfynd. Det fick mig att minnas hur min mamma hjälpte oss att koka snäckorna som vi hittat på stranden när vi var små. Kokade dem gjorde man för att bli av med eventuellt skräp som kunde vara kvar inuti, sedan kunde man spara dem i en fin burk. Det dyker upp barndomsminnen titt som tätt nu när man själv fått barn, fina fina minnen.

När solen gick ner märkte vi dock att det fortfarande bara är tidig vår, det blev riktigt kyligt faktiskt. Så det var fyra stycken föräldrar som småsprang hem för att få in alla barn i varma hem istället.

Och idag är en alldeles speciell dag av flera anledningar. En av dem är att vi under morgonen nåddes av helt fantastiska nyheter och något vi väntat på länge. Den här dagen skrivs därmed in i historien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *