Välkommen fredag

Här hemma dricks det morgonkaffe med ena handen och plockas undan, torkas av och tvättas med den andra handen. Samtidigt som jag titt som tätt sneglar över axeln för att se vad lillan hittar på för bus i sin gåstol.

Hon riktigt springer fram i den nu för tiden och ibland hänger jag inte riktigt med hur fort hon lär sig saker. Satt hon inte nyss ner i den och bara plinkade på de blinkande knapparna?

Det är när det blir tyst dock som man vet att hon har hittat något nytt spännande att pilla på och det är då man får göra mer än att bara snegla över axeln. Senaste är att förstå hur spännande boxen till TV:n är…

Nu ska det fixas mellis och sedan är det promenaddags och idag blir det till att se till att passa på och njuta av de där solstrålarna för enligt väderpresentationerna under morgonen så verkar de hotade i helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *