Älskar måndagar

Vi fick oss en liten oplanerad sovmorgon idag (när hände det senast liksom?) så vi fick allt hasta oss iväg till babyrytmiken och mamman fick inte ens frukost i magen.

Väl där så är det ett underbart sätt att starta en dag på – att dansa runt med sin bebis till musik.

Lillan somnade fint i vagnen på vägen hem och fortsatte göra så när hon stod ute i friska luften på altanen. Så trots att den där frukosten inte fanns i magen så fanns energin till att rulla ut yogamattan och köra ett snabbt träningspass, också ute i friska luften. En förmån som föräldraledig är ju att hitta de där små stunderna då och då där man exempelvis kan slänga in lite träning om så önskas.

Nu blir det minsann mat så det står härliga till dock. Omelett till min mage och gröt med blåbär till lillans.

Och vi lyssnar till musik här hemma (valde en lista på Spotify som hette Girls Night Out – kan väl inte bli bättre?) så vi springer runt här hemma och tar danssteg blandat med de vanliga stegen. Lillan tjuter glädjetjut lite då och då från gåstolen när hon tittar på sin tokiga mamma.

Efter maten blir det att packa väskan och promenera iväg till babysimmet. Nu kan vår lillskrutta båda dyka och plumsa i själv från kanten – återigen – kom hon inte igår liksom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *