Vart får de energin ifrån?

Efter tre timmar av sömn i natt så skulle man ju kunna tänka sig att en viss bebis är lite sömnig, eller i vart fall ser lite trött ut på ögonen..? Men icke, hon röjer loss här hemma med sin nya leksak som hon fick av sin faster igår.

Det är liksom som en form av bil som hon kan sitta på och köra runt med men som också kan förvandlas till gåhjälp – helt fantastisk i fina färger och räddar just nu min morgon.

Jag tänkte nämligen passa på att verkligen dyka ner i kaffekoppen och tur att lillan bus och skratt här hemma gör att energin samlas tillbaka ändå trots den där sömnbristen.

Denna morgon har jag redan lagt lillans gröt i kylen, gått ner i källaren när jag skulle upp i badrummet, trott att det var femman som hade Nyhetsmorgon och fått skriva samma nätadress till en sida sju gånger innan det blev rätt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *