Snart är familjen samlad

Om inte allt för lång stund så kommer Skrutten innanför dörren och den härliga känslan av att det är både fredag och att familjen är samlad kommer sprida sig i hela huset.

Lyssnade på Livshjulet med Ann Hegestrand som hade en intervjugäst som sa att hon avskydde fredagsmys – chips, Let’s Dance och att sitta i soffan tillsammans gav henne rysningar. Det behövdes mer social stimulans.
Jag får allt lov att inte hålla med alls.
Jag kan få pirr i magen av att veta att jag ska springa en runda medan bebis och hennes pappa har det mysigt tillsammans, att jag sedan ska bada tillsammans med min favorit och plaska i vattnet precis lika mycket som henne och beundra hennes kiknande skratt när hon tittar förvånat på sin tokiga mamma, att vi efter läggning står i köket tillsammans och lagar något och pratar om livets diverse tokigheter eller kanske mest retas med varandra (som det brukar bli av den där tröttheten som kan infinna sig på fredagar) och om det sedan blir chips och Let’s Dance så får jag lov att kalla det en toppenkväll.
Precis lika mycket toppenkväll som när man har middagsbordet fullt av fina vänner. Skönt att man inte måste välja det ena eller det andra.
Precis lika bra. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *