Nio månader

Idag har vår lillskrutta varit lika många månader här hos oss som hon var i magen – är inte det fantastiskt?

Tänk i nio månader (minus några veckor som det tog innan vi faktiskt visste att hon låg där i magen) så väntade vi på henne. Jag tyckte hela tiden att det var så svårt att greppa, var väldigt rädd för att något skulle gå fel och så längtade vi något enormt.

Det slår mig också hur lång en graviditet faktiskt är…

Hon är verkligen vår högsta dröm och det största geni jag någonsin mött. Idag så ville hon exempelvis få tag i både tamburinen och en penna att leka med, då la hon pennan i tamburinen och drog sedan allt till sig – hur smart är inte det liksom..? Toksmart.

Vi har firat henne med paket och en påskpysseldag på Brinkagården, en bondgård där en av våra närmsta vänner vuxit upp, och det har varit en alldeles underbar dag. Som en avslutning på en fin helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *