Strålande sol i Malmö och en väldigt mätt mage

Under sena fredagskvällen så började en tripp till Malmö ta form i mitt idéhuvud. Det var efter att vi stått och gjort 60(!) baguetter till 27 grabbar som skulle ha en magisk lördag tillsammans med Ea. Det var nämligen dags för hans svensexa. Det var faktiskt väldigt härligt att få vara med på ett litet litet hörn, och samtidigt ta fram sina gamla mackbredarkunskaper från tiden som cafébiträde. 

Efter att frukostgröten landat i magen så mötte vi upp mamma/mormor på tågstationen och sedan hade vi en helt fantastisk dag tillsammans vi tre tjejer i ett Malmö som fullkomligt badade i solsken. 
Och jag skulle egentligen vilja ägna ett helt inlägg åt min fantastiska dotter. Hon är liksom glad bara hon får vara med. Så klart planerar vi dagen efter henne, med vilostund i vagnen på sina vanliga tider och lek och bus för att få sträcka på benen också, men ändå hon är helt otroligt.
För vissa saker kan man inte planera. Till exempel att tåget ska vara helt smockfullt på vägen ner så att man får sitta på golvet och äta mellis, få trängas med andra vagnar, väskor, marsvin(!) och stå ut med en toalett med stopp i eller att tåget hem ska få signalfel (och därmed få stanna mitt på en åker) samtidigt som AC:n är sönder – som vi svettades! 

Då är det minsann guld värt att ha en lillstrumpa som håller sig hur lugn som helst.

Helgen har varit så välspenderad att det dock tyvärr har ekat lite tomt här inne.

Dagens strålande solsken gjorde att vi struntade i de där städ- och tvättplanerna och var istället ute nästan hela dagen.

Men lunch på uteservering, lek och bus på gräsmattan och en stund i solstolen var mycket trevligare än de ursprungliga planerna.

Och jag får ändå en känsla av att de där sakerna finns kvar tills imorgon…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *