Mitt i dagen

Idag är första dagen som det är riktig vardag, med babyrytmik och babysim och allt, efter påskhelgen.

Det är så roligt att se min lillskrutta skina upp på rytmiken och nu när hon har gått upp i gruppen med lite större barn så är det så fint att se hur alla har utvecklats.

Innan så kunde lillfisan inte ens höra ett annat barn gråta utan att själv bli väldigt ledsen. Hon tyckte absolut inte om när det stökades och inte sällan var det svårt att vara med henne bland barn. (Inte så roligt när man är föräldraledig kan man ju säga)

Men nu – vilken liten stjärna hon blivit! Hon vill inte annat än att se de andra barnen (och gärna känna och klämma lite) och hon tycker både simmet och rytmiken är vansinnigt roliga. Så lite ont i hjärtat gör det att simmet snart är inne på sin sista gång för terminen.

Nu ska vi se om vi får tag i lillans mormor och se om hon vill ta en kaffe mellan dagens aktiviteter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *