Ut i det fina vädret

Här hemma tror vi mycket på att utnyttja, och njuta av, varje årstid så mycket som det bara går. På hösten ser man till att nästan missbruka filtar, tända ljus, filmer och mys i soffan. Högtider som jul, påsk och midsommar ska också firas ordentligt. Man ska liksom fira jul så mycket så att man nästan krä… Ja, ni förstår… På vintern njuter man av den där riktigt friska luften som kommer när det är bitande kallt och snön krispar under fötterna. 
Därför springer vi nu ut så ofta som vi bara kan. Ibland letar vi nästan efter anledningar att få vara utomhus i det fina vädret. Ett alldeles utomordentligt tillfälle att utnyttja dagens sista solstrålar är att äta middagen utomhus. Det behöver inte vara svårare än som syns här grillad lax, på en filt och så lite verktyg att äta med. 
Kan tala om att dottern är extra glad som får föräldrarna att äta på hennes markhöjd och inte behöva sitta i matstolen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *