Frukostbrickan undandukad

Frukostbrickan har precis blivit undanplockad här hemma och lillan har ätit bra idag igen (alltså vilket lyft detta är!) och vi har också sovit bra i natt. En stoppa-in-nappen-uppvakning, en komma-över-i-vår-säng och en vill-gärna-äta-lite-egentligen-uppvakning var det enda i natt.

Låter kanske fortfarande lite mycket, men skillnaden är att dessa små uppvakningar tar bara ett par minuter.

Framför oss har vi en till synes oplanerad dag, men med tanke på hur både hus och hem ser ut (även om jag börjar varje dag med att dammsuga så att lillan kan krypa rent och fräscht) och hur mycket som ligger i ”pipelinen” så finns det säkert att göra. Och att ha en rent schema en dag passar därför alldeles utmärkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *