Fler armar eller kanske fler timmar?

Men som tiden går denna veckan. Ibland stannar man upp och kan nästan känna hur tiden svischar förbi. Det har bara varit roliga saker denna veckan, och det måste man ju säga är glädje – att få ”stressa” mellan roliga saker?

Igår fyllde min kära mor år och detta firades med middag hemma i Hällevik. Min kära mor är precis som jag förtjust i plockmat och därför serverades det små, alldeles superba, rätter av ceasarsallad, olika charkisar, gott bröd och goda ostar.

Vi skojade till det lite och anlände uppklädda som aldrig förr. Denna mamman hade till och med riktigt höga klackar (tänker att det är lika bra att börja öva upp sig igen) och lillan hade en rosa klänning som gjorde att hon var lika söt som en karamell.

Nu är det alldeles strax torsdagsträning och idag blir vi ett stort gäng mammor som ska träna. Det blir lyxigt när vi är få mammor på träningen för då blir det nästan som ett PT-pass, men det är nog allra roligast när vi är många. Både för oss men framför allt för Ola som lägger ner mycket tid på träningsanläggningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *