Nu springer vi snart ut igen…

Måndag: Babyrytmik
Tisdag: Träff med föräldragruppen
Onsdag: Spadag med kollegorna
Torsdag: Träning + lunch med Anna och Felix + möte med vaktmästaren för bröllopslokalen
Fredag: Mysdag med Elin och Viggo + middag med lillans farfar och Lola

Så full fart är det minsann denna veckan också!

Helgen bjuder på lite mer ”hål” i schemat, men ni vet väl hur det är att de där hålen är ganska så lätta att fylla. Och det är så här vi trivs, vilken lyx det är att få kryssa mellan olika trevliga och härliga aktiviteter.

Spadagen var helt underbar igår och lillan var lycklig som fick vara med och bada och plaska. Det där med att plaska och bada är en av hennes absoluta favoritsysslor. Vi smög sedan iväg och tog en vällingflaska tillsammans i lugn och ro och sedan fick hon vila i vagnen och denna mamman kunde bada lite mer i varmpoolen. Och så stålsatte hon sig också och hoppade i det iskalla badet som liknade att bada isvak – hu!

Nu ska jag slänga ihop träningsväska och inte glömma att packa ner iPaden som behövs på mötet med vaktmästaren. Så vi kan förklara hur vi vill att de ska ställa borden på vår stora dag. Sedan beger vi oss till träningen.

Vi beger oss ut lite extra tidigt så att Strössel också får sig en promenad, lillan sover redan i sin vagn så det är bara att rulla ut ekipaget och springa igång dagen. Denna gången satsar jag på att hon är utsövd, istället för att hon sover på träningen, så kanske det blir lite bättre för henne än sist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *