Och just det…

…det var ju tjejkväll igår också och undertecknad hade ansvar för maten.

Det blev hamburgare med lite sting i (vitlök, ingefära och chili), pommes stripes och tre olika röror som tillbehör förutom de klassiska grönsakstillbehören. Rörorna blev Max Originaldressing (köpt färdig på burk – gott och praktiskt!), en sweetchiliyoghurt och en ananassalsa med chili.

Det är inte alltid lätt att själv uppskatta den egengjorda maten men detta blev faktiskt riktigt gott!

Anna hade gjort en superb chokladmousse till dessert som slank ner fortare än jag hann säga ska-egentligen-inte-äta-sådant-här-just-nu-om-den-vita-klänningen-ska-fortsätta-passa.

Vi hade rekord i uppesittarekväll då klockan faktiskt hann slå 23.00 innan tjejerna lämnade vårt hem. Vi fastnade i gamla bilder då vi fått igång Skruttens gamla dator.

Bilder från innan detta hus, innan bebisar, till och med innan det förra huset. Vilka minnen! Och så fick jag en sådan där magkänsla av att vi faktiskt varit duktiga på att utnyttja tiden just då på allra bästa sätt.

Det jag menar är att nu är vi inne i stimmet av att vara småbarnsföräldrar eller hårt arbetande eller kanske en kombination därav, där livet kanske är fyllt av en hel del mer ansvar än tidigare, och detta utnyttjar vi och njuter av till fullo just nu.

Och bilderna igår avslöjade att vi nyttjade den där tiden med mindre ansvar, och utan bebisar, på allra bästa sätt just då. Då blir man tillfreds. Var sak har sin tid.

Svammel..? Ja, de där bilderna gjorde nog mig allt lite nostalgisk. Men det är en härlig känsla det också.

På tal om härliga känslor så är det fredag idag, Elin och Viggo kommer om ett par timmar och i eftermiddag kommer Skrutten hem och då tar vi helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *