Fredagskänsla igen

Man kan nästan känna den där känslan redan på morgon, att det är fredag. Den har fortsatt att vara speciell fastän att jag ”går hemma”.

Dagen kommer att fyllas med lite allt möjligt. Dels måste jag plocka lite här hemma för det verkar gå troll i det där med att det blir uppställt här hemma, sedan kommer vår granne över kring lunchtid för att umgås med oss och i eftermiddag planerar jag och Anna en rund till Glassbåten.

Termometern visar hela 22 grader ute så en glass kan minsann passa alldeles ypperligt idag.

Och att grannen kommer över för att umgås med oss är egentligen en liten del av en större sak. De ska nämligen passa vår lilla böna på vår stora dag.

Det är nästan det som vi haft störst huvudbry över inför vår dag – vem skulle ha bebis? Alla som hon är trygg med och känner är ju på festen. Och det innefattar ju nästan en hel dags passning och det kritiska momentet i form av läggning och om hon vaknar till.

Vi har helt underbara grannar och det tog inte lång stund innan vi började tänka att de hade varit alldeles utmärkta för denna uppgift. Det var en stor sten som föll ifrån våra hjärtan när de tackade ja. Därför har vi börjat ”skola” in lillskruttan hos dem så att hon hinner vänja sig i lagom takt till den 28 juni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *