Bara kärlek

Efter en yttest slapp dag igår, jag tror inte jag var vaken många minuter i tv-soffan igår kväll, så börjar energin sakta men säkert att återvända. 

Och känslan som infinner sig då är bara kärlek
Tänk vilka ögonblick som utspelade sig i lördags och vilka minnen vi alla fick. Inte minst brudparet så klart. Vilken underbar sak det är att få fira ett pars kärlek en hel dag. 
Vad som nu väntar är först och främst att städa upp här hemma. Hemmet har fått ungefär noll uppmärksamhet de senaste dagarna och det är uppställt lite varstans här hemma, badrummet är ett inferno av locktång, hårfön, öppna lådor, smink och hårnålar, och det ska bli mysigt att få pyssla till det lite. 
I eftermiddag så bär det av ner mot Malmö där päronen har blivit lite strandsatta på grund av tågstrejken, de spenderade gårdagen i Köpenhamn och firade min fina bonusfars stora födelsedag, och har ordnat skjuts från Köpenhamn till Malmö och sedan plockar jag och lillan upp dem där. Det ska bara bli härligt att träffa dem, dels för att få tacka dem för att de hade lillan hela lördagen men också för att få gratta bonusfar på riktigt för det var inte många minuter som vi hann träffa dem i helgen. Mor kom då också på den eminenta idéen att vi kunde svänga inom Ikea när vi ändå var ute på äventyr. 
Därefter någon gång så ska vi försöka flytta fokus till vår egen stora dag. De senaste veckorna har samtliga hjärnceller bara cirkulerat kring Ea och Rebeccas dag och det har varit en stor ära från början till slut. 
Lite senare här på förmiddagen kommer en liten smygkik på bilder från i lördags. Som jag ser fram emot när bruden själv publicerar lite bilder och berättar om dagen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *