Vardag igen

Ja, efter alla upplevelser i helgen så är det måndag och vardag igen. Och denna ska både innehålla vardagliga saker men också lite mer ovanliga saker.

Det där huset behöver sig en omgång (igen) då det har varit alldeles för fint väder i helgen för att hålla sig inomhus. Varken jag eller Skrutten är personer som städer inomhus om solen skiner, även om man bestämt eller planerat det, nej då spenderar vi all vaken tid i det fina vädret istället. Därför har vi varit två hela dagar på stranden istället för att röja här hemma.

Lillan har fått premiäranvända både UV-tält och UV-dräkt och fått toppa de små tårna i det fortfarande lite kyliga vattnet. Första stranddagen hade vi faktiskt med oss mina fina Stockholmstjejer Lilla K och Myran som hade kommit ner för möhippan. Det var så mysigt att hinna prata med dem lite mer än vad som kanske hanns med under själva möhippedagen.

De ovanliga som ska hända idag är att jag ska träffa Malin för att göra en provuppsättning av håret, så himla spännande! Därefter funderar jag faktiskt på att åka ut och hoppa i klänningen igen för att se dels hur passformen är nu men också för att testa till den uppsatta bröllopsfrisyren.

Som start på den där uppröjningen här hemma blir nog att sanera soffan från alla äppelbitar som ”råkade” hoppa ur lillans frukostskål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *