En utflykt

Det har varit en lite småseg mamma här hemma idag faktiskt. Tjejerna kom igår istället då onsdagen passade oss alla bättre än den traditionsenliga torsdagen just denna vecka.

Och det råkar också har varit en massa inställda dejter de senaste veckorna (förra torsdagen var det hittepå-anledning för egentligen var de och fixade iordning lokalen för möhippan de små lurisarna) så det var extra härligt att ses igår. Ännu mer extra härligt blev det när Becca också kom förbi, egentligen för att prata om fotograferingen till bröllopet, och stannade för middag hon också.

Och håll i er nu – vi stannade uppe och pratade till klockan hade passerat 01 med någon minut. Helt underbart.

Ni vet när man bara fastnar i långa samtal om livets olika delar? Ja men så trevligt det är.

Men det är ju inte så att lillan tänker på att mamman varit uppe sent, nej minsann hon får skylla sig själv, så det kändes som om jag ungefär hann blunda lite innan det var dags att stiga upp igen.

Jag och min lillskrutta åkte iväg på utflykt till en stor tygbutik för att köpa lite tyg som ska vara dels till en sak till brudklänningen men också till lokalen. Vi hade en stor påse tyg med oss hem så till helgen blir det att flaxa med de långa ögonfransarna åt min kära mor som väldigt gärna får bistå med sin fingerfärdighet vid symaskinen.

Och den där fingerfärdigheten ska vi försöka ordna fram hemma hos oss ikväll också. Först blir det dock träning och kanske kan träningsendorfinerna fixa upp den där energin lite.

Därefter ska vi dock sätta oss ner och fortsätta pysslet som har påbörjats under lillans vilstunder idag. Och även ta beslut på lite punkter som Lisa ville att vi skulle vara klara med tills på måndag.

En av dessa punkter är efternamn. Vi har ännu inte lyckats föra en diskussion i denna fråga utan att den blivit… hetsig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *