Vi sover på ”hotell”

När nu Skrutten ändå är iväg hela dagen och då han kommer förtjäna en sovmorgon imorgon så passade jag på att fly fältet med vår lilla tjej.

Vi har spenderat dagen i grannstaden shoppandes tillsammans med min mor och lillebror. Och så en underbar brunch på vårt favoritställe. Det har faktiskt blivit lite av vår grej att bruncha där och bebisen körde en riktig brakmåltid till lunch (kan inte förstå hur allt det där får plats i hennes lilla mage) och somnade sedan gott i vagnen medan vi valde skor till lillebror.

Och så har lillan en så snäll morbror att han inte kunde hålla sig ifrån att shoppa till henne också. Så med oss hem har vi en bedårande sjömansklänning och en randig sparkdräkt.

Nu ska jag lägga den här lilla tjejen och därefter äta middag med päronen. Kvällen kommer sedan ägnas åt pyssel inför bröllopet. Alltså detta pysslet ska nästan bli mest spännande av dem alla.

Och här stannar vi också. Så får Skrutten lite ostörd tid under söndagsmorgonen och sedan kan vi åka hem och få höra allt om hans äventyr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *