Midsommar 2014

Tänk för ett år sedan så stod jag på denna dagen, hade precis gått hem på föräldraledighet från jobbet, och sa att ”tänk om ett år har vi en nästan ettåring som tultar runt här”. Och precis så är det.

Idag var vi och dansade kring midsommarstången och åt jordgubbstårta. Jag fick nästan nypa mig i armen så lycklig är jag.

Hon är vår dröm.

Sedan har vi fortsatt att fira midsommar med familjen bara. Vi tänkte att vi gjorde som bäst i att ta det väldigt piano så här en vecka innan vår stora dag. Härligt nog har vi ändå fått hänga med vänner också idag, som en liten bonus liksom.

Och den där lilla drömmen har förresten velat fira midsommar ordentligt. Hon somnade som vanligt vid 19, sov en timme, och sedan har hon varit vaken precis hela kvällen.

Och vi… Gillar läget.

Tills hon helt plötsligt lärde sig att klappa händerna. Alltså hon satte den ena handen mot den andra så att det blir ljud liksom. Alltså en klapp och en klapp till och en klapp till. Ett geni helt klart. Då grät vi lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *