Semester

Det är mitt i förmiddagen men vi har redan hunnit en hel del här hemma. Det är ju precis det som är positivt med att det har kommit en ny väldigt morgonpigg familjemedlem, även om det behövs några koppar också.

Jag kom på mig själv att tänka att det var lyxigt med långhelg och en ”extra” söndag men i nästa tanke insåg jag att pappan i familjen faktiskt har gått hem på semester. Sex underbara veckor har vi nu framför oss tillsammans hela vår lilla familj.

Vi har inlett med ett idylliskt midsommarfirande och denna dagen ska vi fortsätta ut i promenadspåret. Vi tänkte ta oss en liten runda upp till Brukshundsklubben och släppa lös Strössel bland alla leksaker där.

Förresten… Vår lördagskväll igår var kanske lite mer av en söndagskväll egentligen då den innehöll både strykning av en massiv stryktvättshög men också pill med Försäkringskassan, men något som kändes bra mycket mer mysigt och speciellt än föregående var att vi invigde vår nya bastu här hemma. Den har stått klar byggnadsmässigt sedan februari-mars-någonting men elektrikern har precis varit här och gjort den sista inkopplingen.

Och hur härligt tror ni att det var..? Helt magiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *